Over ons

Zoals alle kwaliteitsproducten is DaSilva Beans & Leafs geboren vanuit de wens voor perfecte koffie en thee. Met veel succes laat de familie da Silva zich leiden door haar absolute passie voor koffie en thee.

Bonen van verschillende gebieden, gecombineerd met een variëteit aan brand- en blendmethodes geven aan echte koffieliefhebbers een brede selectie in sterkte en smaak. De koffiebonen die gebruikt worden om DaSilva Beans te maken bestaan uit de fijnste arabica’s verbouwd over de hele wereld. We vertrouwen op ons traditionele brandproces om onze unieke en heerlijke blends te creëren.

En dan het unieke assortiment in thee.
DaSilva Leafs is 100% natuurlijk. Unieke combinatie’s in smaak en geur nemen u mee naar alle uithoeken van de wereld. Laat u meeslepen in deze unieke experience in thee en u zult nooit meer anders willen.

Fantastische koffie en thee en een uitgebreide lijn van accessoires zorgen voor een unieke merkbeleving. In aanvulling op hun unieke melanges koffie en thee biedt DaSilva Beans & Leafs haar klanten exclusieve items als espressomachines en accessoires.

Niets aan het toeval overlatend verzorgt DaSilva Beans & Leafs voor haar klanten uitgebreide informatie en training voor de bereiding van de ultieme kop koffie of thee.