Over ons

Zoals alle kwaliteitsproducten is DaSilva Beans & Leafs geboren vanuit de wens voor perfecte koffie en thee. Met veel succes laat de familie da Silva zich leiden door haar absolute passie voor koffie en thee.

Bonen van verschillende gebieden, gecombineerd met een variëteit aan brand- en blendmethodes geven aan echte koffieliefhebbers een brede selectie in sterkte en smaak. De koffiebonen die gebruikt worden om DaSilva Beans te maken bestaan uit de fijnste arabica’s verbouwd over de hele wereld. We vertrouwen op ons traditionele brandproces om onze unieke en heerlijke blends te creëren.

En dan het unieke assortiment in thee.
DaSilva Leafs is 100% natuurlijk. Unieke combinatie’s in smaak en geur nemen u mee naar alle uithoeken van de wereld. Laat u meeslepen in deze unieke experience in thee en u zult nooit meer anders willen.

Fantastische koffie en thee en een uitgebreide lijn van accessoires zorgen voor een unieke merkbeleving. In aanvulling op hun unieke melanges koffie en thee biedt DaSilva Beans & Leafs haar klanten exclusieve items als espressomachines en accessoires.

Niets aan het toeval overlatend verzorgt DaSilva Beans & Leafs voor haar klanten uitgebreide informatie en training voor de bereiding van de ultieme kop koffie of thee.

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer