Flowers® collection

Onze DaSilva Beans & Leafs Flowers collectie is een uniek theeassortiment van prachtige theebloemen van absolute topkwaliteit. De Flowers collectie is een assortiment met een bijzondere allure. Een lust voor het oog en een streling voor de tong.

Zeg het met bloemen.

In China weet je dat je een zeer gewaardeerde gast bent bij uw gastheer als hij u de eer doet van het gieten van heet water over een van deze delicate stukjes kunst en ze op te offeren om voor u thee te bereiden. Het meeste spektakel vindt dan plaats binnen in de theepot. Wat je ziet is een kleine bundel van thee (gong yi cha) zeer vakkundig met de hand gemaakt in de vorm van een klein buideltje of boeket, een bal of een bol van chrysanthemum, die vervolgens ontvouwt in een exotische bloem, terwijl het water de fijne aroma’s opneemt. Het is net zo goed een genot voor het oog als een streling voor de tong. Begrijpelijk, zijn flowering teas het mooist om van te genieten in glazen theepotten, zodat toeschouwers het hele proces van bloeien zonder onderbreking kunnen volgen. We zouden kunnen wijzen dat deze culinaire objets d’art ook het perfecte cadeau idee zijn voor die ene speciale persoon in je leven. Bovendien, wie zegt dat bloemen alleen kunnen worden gegeven als boeket?

Golden Fortune Balls

Witte theeblaadjes met de hand gevouwen met een bloesem van goudsbloem.

Flower Fairy

Handgemaakte kunstwerkjes van thee. Witte theeblaadjes, jasmijn en lelie bloemen, voor 0,6 ltr water. 

Flower Bow

Biologisch kunstwerkje van thee. Witte silver needle thee, jasmijn en lelie bloemen, voor 0,6 ltr water. 

Dancing Flowers

Witte thee met goudsbloem, jasmijn bloesem en kogelamarant. Zachte jasmijn smaak, voor 0,6 ltr water.

Flower Magic

Zachte witte theeblaadjes met smaakvolle lelie bloesem en kogelamarant, voor 0,6 ltr water.

Black Mu Dan

Handwerk gemaakt zijn deze kleine thee rozen, die zijn samengevouwen met zwarte thee tips.

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer