Chai Tea Latte horeca concept

Chai Tea Latte is in India al eeuwen het favoriete gekruide drankje en komt nu op als nieuwste, grote trend in de arena voor koffie- en theespecialiteiten. Chai Tea Latte is een melange van zwarte thee, exotische kruiden en melk. we kunnen Chai Tea Latte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar troost, energie en een stukje geluk.

Chai Tea Latte is een geweldig alternatief voor thee of koffie. Het is een zwarte thee met melk, gewoonlijk met de hand gemaakt met verschillende kruiden, die door heel India van regio tot regio verchillen. De meest gebruikte ingrediënten zijn kardemom, kaneel, gember, kruidnagel en peper. Speciaal voor DaSilva zijn eigen recepten ontwikkeld. Chai Tea Latte is verkrijgbaar in twee smaken en verpakt in handige 1 kg blikken.

 

Spiced Chai Tea Latte

Zuma Spiced Chai Tea Latte, een subtiele combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder honing en echte gember, kaneel, peper en kruidnagel.

Online bestellen groen

Vanilla Chai Tea Latte

Zuma Vanilla Chai Tea Latte, een zachte, romige blend van natuurlijke ingrediënten zoals vanille, gember, kaneel en nootmuskaat.

Online bestellen groen

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer