@ Retail

Als retailer bent u altijd op zoek naar topkwaliteit producten, die weinig winkeloppervlakte in beslag nemen, maar een hoog rendement opleveren.

DaSilva Beans & Leafs maakt het door haar unieke wijze van presentatie mogelijk om op een relatief kleine winkeloppervlakte een uitgebreid koffie- en theeassortiment aan uw assortiment toe te voegen en daaruit een hoog rendement te behalen, zonder al te veel inspanningen.

In de Beantender® worden DaSilva Beans & Leafs koffiemelanges aangeboden vanuit compacte meubels, waarbij uw klanten de mogelijkheid wordt geboden om zelf de gewenst hoeveelheid bonen te tappen, of om te kiezen voor reeds voorverpakte hoeveelheden. In de Beantender® is een koffiemolen opgenomen. Hierdoor wordt kwaliteit en een uitgebreid assortiment gecombineerd met het gemak van zelfbediening.

De Leaftender® stelt de meest exclusieve theemelanges vanuit de hele wereld ter beschikking. Laat uw klanten kennismaken met de heerlijk geurende theemelanges van DaSilva Beans & Leafs, en laat hen wanen in de Oosterse Wereld met de smaakvolle Chai Thee, of genieten van de verfrissende Sencha Groene Thee.

DaSilva Beans & Leafs biedt volledige ondersteuning met alle tools om u als ondernemer succesvol te maken. Uiteraard wordt u ook getraind in onze producten en zijn er voldoende middelen beschikbaar om een uitstekende winkelpresentatie neer te zetten. Hierdoor is het mogelijk om op een vrij eenvoudige wijze additionele omzet te realiseren, met een ruime marge en een minimum aan winkeloppervlakte.
Interesse? Neem dan snel contact op.

Offerte aanvragen groen

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer