@ Home

Weet u nog hoe het voelde toen u als kind in een snoepwinkel stond? Onweerstaanbaar, al dat snoep en alles zag er zo heerlijk uit, u wilde alles wel kopen!

DaSilva Beans & Leafs laat vroegere tijden herleven en presenteert haar exclusieve koffie- en theemelanges op een dusdanige uitnodigende manier, waardoor u zich weer even kind kunt voelen.

Zoekt u iets professioneels om de optimale koffie beleving bij u in huis te halen?

Bekijk het assortiment koffiemachines voor thuis die DaSilva Beans & Leafs u kan bieden, Koffiemachines zijn er in allerlei variaties voor ieder budget zowel voor thuis als professioneel gebruik. Zoekt u een machine die heerlijke koffievariaties zet en ook nog eens veel gebruiksgemak heeft dan bent u bij DaSilva Beans & Leafs aan het juiste adres.

Maak kennis met DaSilva Beans & Leafs en ruik, proef en beleef de pure passie…..


Bekijk assortiment groen  Offerte aanvragen groen

 

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer