@ Work

Durft u te kiezen voor passie en beleving op het werk? Gaat u niet mee met de massa en durft u te kiezen voor iets totaal anders ?

Dan is DaSilva Beans & Leafs echt iets voor u! Door het uitgebreide assortiment koffie- en theemelanges te combineren met hoogwaardige kwaliteit koffiemachines biedt DaSilva Beans & Leafs u alles wat u nodig heeft voor een overheerlijke kop koffie, ook op uw werk. Daarnaast zorgt onze professionele servicedienst ervoor dat u ongestoord kan blijven genieten van uw kop koffie.

Door te kiezen voor DaSilva Beans & Leafs laat u aan uw medewerkers en uw relaties zien, dat u kiest voor koffie met passie, zonder concessies te willen doen aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Een ogenschijnlijk eenvoudige kop koffie kan zo bijdragen aan de juiste uitstraling van uw bedrijfsfilosofie.

Uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op en beleef de pure passie met DaSilva Beans & Leafs.

Bekijk assortiment groen  Offerte aanvragen groen

 

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer