Referenties

U komt ons overal tegen waar men graag wil genieten van hoogwaardige koffie en thee met een excellente service.

Zo divers als onze producten zijn, zo divers zijn onze relaties. Van overheidsinstelling tot de bakker op de hoek en van autodealer tot de meest übercoole espressobar. Maar ook méér en méér retailers zien de toegevoegde waarde van ons totaalconcept voor premium koffie en thee voor additionele omzet. Ze hebben één ding met elkaar gemeen, het genieten van echt vers gebrande koffie en verse losse thee van absolute topkwaliteit.

Dat is de uitdaging die wij iedere dag weer aangaan, u laten genieten van echte koffie en thee. Niet voor niets zijn onze slogans: Make the most of you everyday coffee! en Share our tea, the smallest wellness oasis in the world!

Op verzoek kunt u bij ons een overzicht van onze referenties opvragen.

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer